Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
1 x Intel Xeon E3-1230v2 -
 • Core Speed: 3.30 GHz

 • RAM: 4 GB RAM

 • HDD: 500 GB HDD

 • Bandwidth: 100 Mbps

 • Data Transfer: Unmetered

 • IPv4: 1


 • 1 x Intel Xeon E5-2670 -
 • Core Speed: 2.6 GHz

 • RAM: 16 GB RAM

 • HDD: 2 x 500 GB HDD

 • Bandwidth: 100 Mbps

 • Data Transfer: Unmetered

 • IPv4: 1


 • 2 x Intel Xeon E5-2670 -
 • Core Speed: 2.6 GHz

 • RAM: 32 GB RAM

 • HDD: 4 x 500 GB HDD

 • Port Speed: 100 Mbps

 • Bandwidth: Unmetered

 • IPv4: 1


 • Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (54.196.190.32) од која сте и најавени.